997,00 kr. DKK

Handelsbetingelser

BETALING
Sagar Constantin modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA og Mastercard. Betaling vil blive trukket med det samme.

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse, samt en mail med login oplysninger.
Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Sagar Constantin bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Når du køber et produkt med rate betaling, trækkes de angivne rater automatisk som opgivet ved køb. Det er dit ansvar at du har tilknyttet et gyldigt creditkort. Hvis du har brug for at ændre dig kort kan du skrive en mail til [email protected]

RETTIGHEDER:

Køb af online-produkter, webinarer og andre arrangementer hos Enlightd UnLtd. v. Sagar Constantin er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til onlinekurser og online-produkter, tekster, dokumenter og billeder tilhører Sagar Constantin.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Brugsretten til alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk, overdrages eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Sagar Constantin.

Såfremt de(t) leverede produkt(er)/materiale(r) og Sagar Constantins navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er Sagar Constantin berettiget til en bod på 50.000 kroner per overtrædelse. Såfremt der er tale om en fortsættende overtrædelse, beregnes ny konventionalbod for hver påbegyndt måned. Sagar Constantin er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

På egen ansvar
Vi gør opmærksom på, at ansvaret for anvendelse af vores produkter, kurser, lydfiler, anbefalinger m.m. alene påhviler dig som bruger.

Vores produkter er ikke beregnet til at erstatte professionel lægelig eller psykologisk rådgivning eller behandling. De er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom eller medicinsk tilstand.

Enlighted UnLtd. ved Sagar Constantin opfordrer dig til at søge råd hos en kvalificeret professionel for enhver sundhedsmæssig bekymring, du måtte have angående dit helbred og velvære.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, håber vi naturligvis at du vil kontakte os direkte. Men du kan også sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]

GDPR

Vi overholder lovgivningen omkring GDPR og opbevarer dine data sikkert. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi opbevarer omkring dig og få dem slette. Typist opbevarer vi dit navn og e-mailadresse i forbindelse med et køb, samt informationer om hvad du har købt. 

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Lær at sætte grænser ingen overskrider

Er du træt af at andre tager dig for givet? 

På kurset får du:

  • Helt konkrete redskaber til at lære at sige til og fra
  • En trin for trin guide til at sætte sunde grænser
  • Arbejdsark, så du kan øve dig

Kurset kræver at du har lyst til at arbejde med dig selv og bliver ved med at øve dig.